Oryantasyon programları gerçekleştirildi

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon programı 22.09.2017 ve  25.09.2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. İlk gün Öğr. Gör. Ceren BAYKAN ve Öğr. Gör. Aynur SARICA rehberliğinde Edirne şehir gezisi, ikinci gün ise, Teknik Bilimler MYO konferans salonunda Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerle tanışma, üniversite ve okul tanıtım bilgilendirme toplantısı yapıldı. MYO müdürü Yrd. Doç.Dr. Semiha KARTAL ve MYO müdür Yrd.ları Öğr. Gör. Duygu ERKAN ve Öğr. Gör. Aycan ÖZENÇ, öğretim elemanları, M.Yüksekokul Sekreteri, idari personel ve öğrencilerin yoğun katılımlarıyla yapılan toplantıda, yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesi dilek ve temennilerinde bulunuldu. Öğretim yılı süresinde, idareciler ve akademisyenler olarak, öğrencilerin sorunlarına çözüm arayışı içinde olunacağına değinildi. Öğretim elemanlarının kendilerini tanıtması ve karşılıklı sohbetle geçen toplantı, verilen ikramla sonlandırıldı.
Bu içerik 27.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 881 kez okundu.