Cumhuriyet’in 100. Yılı Karma Sergisi

Resim


Cumhuriyet’in 100. Yılı Karma Sergisi 


Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu, Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi A.B.D. Öğretim Elemanları ve SAYRED derneği üyeleri katılımlarıyla ortak olarak düzenlenen, “Cumhuriyet’in 100. Yılı Karma Sergisi” 25 Ekim 2023 saat 16:30’da Devecihan Kültür Merkezinde Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Semiha KARTAL, Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal SOYTÜRK, Edirne Barosu Başkanı Gökhan KARAKOÇ, Edirne Müze Müdürü Şahan KIRÇIN, Edirne Selimiye Yazma Eserler Müdürü Muhammed HIZARCI, Kapıkule Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürü Özgüç Özcan TANER ‘in katılımı ve konuşmaları ile açılmıştır.
 
Sergi 03 Kasım 2023 tarihine kadar açık kalacaktır. Sergi, sanatseverler, katılımcılar ve öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanmıştır. 26 Değerli katılımcının kendi alan ve branşlarına uygun 29 çalışması sergilenmiştir. Yapılan konuşmalarda sanat vurgusuyla birlikte, Cumhuriyetimizin kazanımları ve topluma kattığı değerler bir kez daha hatırlatılmıştır.
 
Ayrıca Trakya Üniversitesi Konservatuarı sanatçıları müzik dinletisinde bulunmuşlardır. Sergi, belge takdimi sonrası katılımcıların çalışmalarını izleyenlere anlatımlarıyla devam etmiştir.

Cumhuriyet’in 100. Yılı Karma Sergisi Sergi Kataloğu için tıklayınız.

Resim
Ek Resimler
Bu içerik 30.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 885 kez okundu.