Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyelerinden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sergisi



ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU

 ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI SERGİSİ

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı sanatseverlerle birlikte kutlamak adına 26.10.2022 tarihinde II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi Sergi Salonu’nda sergi açılışı gerçekleşmiştir.

Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarının 17 eser ile katılım sağladığı Cumhuriyetimizin 99. Yılı etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan serginin açılışı, öğretim elemanları, öğrenciler ve davetli konuklar eşliğinde Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Semiha KARTAL tarafından yapılmıştır. Katılımın yoğun olduğu sergi açılışında Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Semiha KARTAL; Cumhuriyetin önemine vurgu yaparak bu bağlamda “üretmek, çalışmak ve değerlerimize sahip çıkmak gibi çok önemli sorumluluğumuzun olduğunu” ifade etmiştir. Ayrıca, “sanata, sanatçıya ve sanatseverlere olan ilgi ancak ürettiğimiz eserlerle çoğalacaktır” diyen Kartal, “sosyal sorumluluk projeleri ile bunu sağlayabileceklerini ve Cumhuriyeti taçlandırabileceklerini” de vurgulamıştır.

Açılışın ardından katılımcı öğretim elamanlarına katılım belgelerinin sunumu yapılmıştır. Sergi, II.Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’nde hayırseverlerin katkıları ile hazırlanmış lokmaların, öğretim elemanları, öğrenciler ve davetli konuklara ikramı ile son bulmuştur. 

Resim
Ek Resimler
Bu içerik 02.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1884 kez okundu.