Elmas Kule Sponsorluğunda Organize Edilen 55. Istanbul Jewelry Show (IJS), Kapılarını Ziyaretçilere Açtı

17-20 Nisan tarihleri arasında açık olan etkinliğe, okulumuz El Sanatları Bölümü Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı öğrencilerimiz ve program hocalarımız 19 Nisan günü ziyarette bulunmuşlardır.

Sadece kıtaları değil, binlerce yıllık kadim kültürleri birleştiren ve dünya tedarik zincirinin en önemli ticaret halkalarından birisi olarak konumlanan İstanbul, uluslararası mücevher endüstrisine 55. kez ev sahipliği yapmıştır. 1.500 'den fazla markanın yer aldığı Istanbul Jewelery Show'da mücevher dünyasının göz alıcı koleksiyonları, trend tasarımları ve sektöre ilham olacak yenilikleri bir arada sergilenmiştir.

Program öğrencilerimiz, sektörde son dönem sıklıkla kullanılan gelişmiş teknolojileri ve artistik tasarımları incelemenin yanı sıra tecrübeli tasarımcılar ile tanışma fırsatı yakalamıştır.

Bu içerik 25.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 44 kez okundu.