Meslek Yüksekokulumuz Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programına alınacak Öğretim Görevlisi Kadrosuna yapılan/yapılacak başvuruda bulunacak adayların dikkatine

31.01.2022 tarihinde Resmi Gazetede ilan edilen ve 14.01.2023 tarihinde Resmi Gazetede düzeltme ilanı yayımlanan Meslek Yüksekokulumuz Kuyumculuk ve Takı Tasarımı  Programına (Cam Bölümü mezunu özel şartlı ) alınacak  Öğretim Görevlisi kadrosuna yapılan / yapılacak başvurularda “ İlan Özel Şartı “ kısmında değişiklik yapılmıştır.
Bu kadroya yapılan/yapılacak olan başvurularda belirtilen ilan özel şartları aranacaktır.
Başvurusunu tamamlamış adaylardan güncelleme yapmak isteyenlerin ek belgelerini 25.01.2023 tarihine kadar Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne iletmeleri gerekmektedir.
İlgili adaylara duyurulur.
SINAV TAKVİMİ
Düzeltme yapılan ilanlara son başvuru tarihi 25.01.2023 tarihi olarak belirlenmiş olup
sınav takvimi aşağıda belirtildiği şekilde uygulanacaktır.
Ön Değerlendirme Sonuç Duyuru Tarihi: 31.01.2023 tarihinde ilana çıkılan birimlerin
internet adreslerinde duyurulacaktır.
Giriş Sınavı Tarihi: 06.02.2023
Sonuç Açıklama Tarihi: 10.02.2023
Giriş sınavı ilana çıkılan birimlerde yapılacaktır. Giriş Sınavı sonuçları ilana çıkılan
birimlerin internet adreslerinde duyurulacaktır.
Duyuru tebligat niteliğinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
Bu içerik 18.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 229 kez okundu.