ÖĞRENCİ KONSEYİ

20.09.2005 tarih ve 25942 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği"nin 5.maddesine göre "Bir Yükseköğretim Kurumunda Öğrenci Konseyi üyelerinin belirlenmesi ve organlarının oluşturulması için yapılacak seçimler, Yükseköğretim Kurulunun belirleyeceği bir takvim, süre ve program esas alınarak ilgili Yükseköğretim Kurumu Rektörlüğü tarafından gerçekleştirilir." Bu hüküm çerçevesinde , Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Hukuk Müşavirliği tarafından mevzuatta yapılan değişiklikler sebebiyle ilgili yönetmeliğin güncellenmesi gerektiği,  2018-2019 eğitim ve öğretim yılı seçim takviminin süresi ve programının ertelendiği bildirilmiştir.

Bu içerik 25.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 233 kez okundu.