ÖĞRENCİ MEMNUNİYET ANKETİ

Üniversitemiz kalite güvencesi çalışmaları kapsamında öğrenci memnuniyeti her yıl düzenli olarak uygulanan öğrenci memnuniyet anketleri aracılığıyla ölçülmektedir. Anket sonuçlarından elde edilen veriler, Üniversitemizin iyileştirme çalışmalarının planlanmasına katkı sağlamaktadır. Kalite ve Strateji Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünce Trakya Üniversitesinde öğrenim görmekte olan öğrencilerin üniversitenin sunduğu hizmetlere ilişkin beklenti ve memnuniyet düzeylerini tespit etmek amacıyla Öğrenci Memnuniyet Anketi hazırlanmış olup oluşturulan kare kod ile ankete erişim sağlanacaktır. Kare kod bilgilerini içeren etiketler sınıf, atölye, laboratuvar, yemekhane koridorlarına asılmıştır.
Öğrencilerimizin ankete katılmaları önemle rica olunur.
Bu içerik 25.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 347 kez okundu.