ORYANTASYON PROGRAMI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla yeni kayıt yaptıran 1. Sınıf öğrencilerine oryantasyon programı düzenledi. Üniversite yaşamına uyum sağlamaları açısından öğrencilere, Yüksekokul Müdür V. Doç.Dr.Semiha Kartal tarafından okulun, bölümlerin,  idari ve akademik personelin tanıtımı yapıldı. Akademik ve idari personel olarak her konuda destek vermeye hazır olduklarını belirten Doç. Dr. Semiha Kartal tüm öğrencilere başarı diledi.  Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Duygu Erkan tarafından, öğrencilere Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği,  Staj Yönergesi  ve Engelsiz Üniversite Birimi hakkında bilgi verildi. Yüksekokul Sekreteri V. Selmin Eriten Kabtan tarafından ise öğrencilere yerleşke ve okulun fiziki şartları hakkında bilgi verildi. Oryantasyon programı bitiminde verilen kokteylin ardından öğrenciler Edirne’yi tanımak için Öğr.Gör.Nergis Çanak eşliğinde kent gezisine katıldılar.

Bu içerik 28.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 483 kez okundu.