“Sanalda Sanatla Yolculuk” Karma Sergi Duyurusu!!! (Güncellendi)

“Sanalda Sanatla Yolculuk”

Trakya Üniversitesi

Öğretim Elemanları ve Lisansüstü Öğrencileri Disiplinlerarası Karma Sergi

 

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen sergi, pandemi sürecinde  akademik eğitim çalışmalarının yanısıra sanatsal çalışmaların sergilenmesine de katkı  sağlamıştır. Bu kapsamda  düzenlenen, “Sanalda Sanatla Yolculuk”  Öğretim Elemanları ve Lisansüstü Öğrencileri Disiplinlerarası Karma Sergiye; Şehit Ressam Hasan Rıza G.S.M.YO., Eğitim Fakültesi - Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim elemanları ve sanat alanında Y. Lisans yapan öğrencilerin katılımıyla 28 Temmuz - 10 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek sergi,   https://youtu.be/Qpm-myo7_eQ  linkinden sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır. Sergi saat. 17:30’da açılacaktır.

 

Sergide, 26 katılımcının kendilerini ve sanat anlayışlarını ifade biçimi olarak seçtiği birer eseri bulunmaktadır. Resim, Fotograf, Digital Baskı ve Seramik gibi farklı disiplinlerce üretilen eserler, Sanatın evrenselliği ve birleştirici unsurunu sanal sergileme tercihiyle, fiziksel ortamlar dışında sunmaya alternatif oluşturmuştur. Sanal Sergi, Trakya Üniversitesi’nin sanata ve sanatçıya gösterdiği değer ve imkanları bu ortamlara taşıyan bir etkinlik olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Sergi  katılımcıları: Prof. Dr. Ali M. BAYRAKTAROĞLU, Öğr. Gör. Aybike KINALI, Doç. Ayhan ÇETİN, Doç. Dr. Aylin BEYOĞLU, Doç. Baybora TEMEL, Öğr. Gör. Berrin BAYRAKTAROĞLU, Öğr. Gör. Burak YILDIRIM, Y. Lisans Öğr. Buse FULÜRYA, Öğr. Gör. Ceren BAYKAN, Öğr. Gör. Duygu ERKAN, Öğr. Gör. Fatma DAĞLI, Y. Lisans Öğr. Fatmanur SAVRUK, Arş. Gör. Dr. Figen GİRGİN, Öğr. Gör. H. Candan YARAŞ, Öğr. Gör. H. Elçin DOKSATLI, Doç. Dr. Mehtap KODAMAN, Prof. Melihat TÜZÜN, Y. Lisans Öğr. Mert BAŞKAYA, Öğr. Gör. Nergis ÇANAK, Öğr. Gör. Orhan DAĞLI, Öğr. Gör. Şerife BİLGİ, Öğr. Gör. Ş.Gürkan UZUNKÖPRÜ, Öğr. Gör. Şükrü TAŞDEMİR, Y. Lisan Öğr. Tansel MOUMİN OGLOU, Y.Lisans Öğr. Tolga NURAY,  Öğr. Gör. Ü. Derya SERT BİRİNCİ’dir.

Katılımcılara teşekkür eder, akademik çalışmalarında başarılar dileriz.

Ek Dosyalar
Bu içerik 27.07.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 427 kez okundu.