STAJ İLE İLGİLİ DUYURU !!!

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Dönemi Stajları

Küresel ve ulusal düzeyde değişim yaratan COVID-19 salgını sebebiyle eğitim öğretim süreçlerinin kesintiye uğratılmaması için 2019-2020 Eğitim Öğretim Bahar Yarıyılı ile sınırlı kalmak ve 2. sınıfa kayıtlı mezun durumundaki öğrencileri kapsamak koşuluyla, stajların; ilgili program öğretim elemanlarının hazırladığı önerilen konulardan birisi ile yapılmasına karar verilmiştir.

Uzaktan eğitim sistemine göre yaz dönemi stajı ile ilgili Staj dosyası; araştırma, video ve tasarımdan biri veya hepsini içeren 20-40 sayfalık bir ödev şeklinde hazırlanmalıdır

• Staj başvuruları 29 Haziran -10 Temmuz 2020 tarihleri arasında ekteki dilekçe ile yapılacaktır.
  • Staj başvuruları değerlendirilip staj yapması uygun görülen öğrenciler Yüksekokulumuz web sayfasında 17 Temmuz 2020 tarihinde  ilan edilecektir.
  • Öğrenciler ödev ve proje teslimlerini 21 Ağustos 2020 tarihine kadar yapabileceklerdir.
  • Staj değerlendirmeleri 28 Ağustos 2020 tarihinde ilan edilecektir.

*Başvuru formu elle yada bilgisayar ile doldurulduktan sonra çıktısı alınarak imzalanıp pdf formatına çevrilerek Yüksekokulumuz gsmyo@trakya.edu.tr adresine gönderilecektir.

*Sitede ilan edildiği şekilde dilekçesini göndermeyen öğrencilerin dilekçeleri işleme alınmayacaktır

Ek : Dilekçe Örneği

Ek : Önerilen konular

Bu içerik 19.06.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 3611 kez okundu.