Trakya Üniversitesi' nin 40. Yılı Anısına Ulusal Jürili Online Seramik Sergisi

Üniversitemizin kuruluşunun 40. yılı etkinlikleri kapsamında, Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu, El Sanatları Bölümü, Seramik ve Cam Tasarımı Programından; Öğr. Gör. Dr. Burak YILDIRIM' ın Küratörlüğünü/Koordinatörlüğünü üstlendiği; Trakya Üniversitesi'nin 40. Yılı Anısına Ulusal Jürili Online Seramik Sergisi" adlı etkinliğimizin "Jüri Değerlendirmeleri" tamamlanmıştır.

Jüri Kurulumuz 7 farklı üniversitenin 7 farklı "Seramik/Seramik-Cam/Cam Bölümü Başkanı" olan 6 Profesör ve 1 Doçent hocamızdan oluşmaktadır.
Alanında uzman çok kıymetli Jüri Kurulu Üyelerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Jüri oylaması sonucunda "Sergilenmeye Değer" görülen ve ayrıca "Onur Ödülü" ne layık görülen eser ve katılımcı isimleri ekteki dosyada yer almaktadır.

Sergimize 22 Ekim 2022 tarihinde aşağıdaki linkten erişilebilecektir.

Detaylı bilgiler ekteki dosyada yer almaktadır.

SERGİ ULAŞIM LİNKİ
((22 Ekim 2022 Tarihinde Sergimiz Aktif Olacaktır))
Bu içerik 14.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 381 kez okundu.