Yıldırım Sosyal Hizmet Toplum Merkezi’ne Ziyaret Gerçekleştirildi



15-16 Mart 2022 tarihinde, Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Sarayiçi Yerleşkesi’nde, T.Ü. Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi, T.Ü. Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu iş birliğiyle “40 Kadın 40 Eser” adlı sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirilmiştir.

Aile ve Sosyal Hizmetler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kadın ve Demokrasi Derneği Edirne Temsilciliği, Şehir Gönüllüleri Vakfı, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği ve Edirne Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü’nün de katılımları ile gerçekleşen etkinlik, 10.05.2022 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde yapılan sergi ile tanıtılmıştır.

Sergi açılışına katılamayan ve belgelerini alamayan kadın katılımcılarımıza da aynı heyecanı yaşatabilmek amacıyla, Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Semiha KARTAL, Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nergis ÇANAK, T.Ü. Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Esma MIHLAYANLAR, T.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Nur YILMAZ ERCİN ve Öğr. Gör. Fatih ÖK ile Aile ve Sosyal Hizmetlere bağlı Yıldırım Sosyal Hizmetler Toplum Merkezi Ek Binası’na bir ziyaret gerçekleştirildi. Yıldırım Sosyal Hizmetler Toplum Merkezi sorumlusu Özlay ERGÜN, toplum merkezine devam eden usta öğreticiler ve kadın katılımcılar yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını ve böyle bir projede yer aldıkları için mutlu olduklarını belirtmişlerdir. Sergi ve projenin video sunumu ardından kadın katılımcılara belgeleri ve eserleri sunulmuştur.
Ek Resimler
Bu içerik 17.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 241 kez okundu.