06 Haziran 2022 Staj Duyurusu

STAJ HAKKINDA

2022 YAZ DÖNEMİ STAJ BAŞVURU TARİHLERİ

Başvuru Tarihleri: 13-17 Haziran 2022

Başvurusu Kabul Edilenlerin İlanı:
24 Haziran 2022

Staj Başlama - Bitiş Tarihi: 01 Temmuz 2022- 31 Ağustos 2022

NOT: Bu staj döneminde tüm öğrenciler staj yapabilirler. 11, 12 ve 15 Temmuz ile 30 Ağustos tarihleri resmi tatil olduğundan staj yapılmayacaktır. Bu tarihler staj süresine dahil edilmemiştir.

BAŞVURU ŞEKLİ

Staj başvuruları Yüksekokulumuza şahsen ya da posta yolu ile yapılabilir. Posta ile yapılacak başvurularda evraklarda eksiklik olması durumunda staj başvurusu kabul edilmeyecektir. Başvuru evraklarının başvuru süresi içerisinde Yüksekokulumuza ulaşması gerekmektedir.

Staj başvurusu kabul edilen öğrencilerin ilan tarihinden sonra Yüksekokulumuz tarafından onaylanmış Staj Sözleşmelerini teslim almaları gerekmektedir.

* Staj bitim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Staj dosyasının, okulumuz Staj Odası’na elden veya posta yolu ile teslim edilmesi gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde teslim edilmeyen Staj dosyası başarısız sayılacaktır.

BAŞVURU BELGELERİ:

2 Adet Fotoğraf
Provizyon Belgesi (Bu belge SGK üzerinden temin edilmektedir)
Staj Başvuru Formu (İndir)
Staj Sözleşmesi (İndir)
Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu (İndir)

Bu içerik 06.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 1400 kez okundu.